Published On: mie, Iul 8th, 2015

Beizadeaua de la Vadeni / Fiul primaritei, condamnat la inchisoare, dupa o bataie ca-n lumea interlopa

Share This
Tags

fiu primarita VadeniJudecatoria Braila l-a condamnat pe Marian Coman, fiul primaritei din Vadeni (foto), la 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce, la sfarsitul anului 2013, a fost implicat intr-o bataie care se putea termina tragic.

Barbatul si alti trei localnici, printre care si finul sau, au distrus un bar din comuna, dupa ce si-au impartit pumni si picioare si au aruncat cu scaune si mese, mai ceva ca in conflictele din lumea interlopa. Ajunsi in fata procurorilor, batausii si-au retras plangerile formulate pentru savarsirea infractiunii de lovire si alte violente, recunoscandu-si faptele.

Beizadeaua si-a chemat finul in ajutor

Pe data de 1 octombrie 2013, in jurul orei 21:30, Burlacu Lucian si Ticau Daniel, aflati sub influenta bauturilor alcoolice, au intrat intr-un bar din localitate, in care se afla si fiul primaritei, pusi pe scandal. La momentul intrarii in bar, Ticau a lovit tonomatul de muzica, iar apoi a cumparat de la bar 4 fise, a pus muzica si a inceput sa danseze, sub privirile consternate ale persoanelor care se aflau in local.

Nemaisuportand “dansul” consateanului, Coman l-a lovit pe acesta cu capul in fata, incepand o incaierare in adevaratul sens al cuvantului. Fiul primaritei, Ticau si Burlacu s-au lovit reciproc, mai intai cu pumnii si picioarele, dupa care au continuat sa arunce, unii in altii, cu scaunele si mesele din bar, distrugandu-le. 

Furios, Coman a iesit din bar, spargand geamul de la usa de acces, fiind urmat de ceilalti doi ciomagari. Afara, beizadeaua i-a lovit cu o bucata de metal pe Burlacu si Ticau, cel din urma sangerand in urma loviturii. 

Cand a vazut ca prietenul sau a plecat, si a ramas singur in fata fiului primaritei, Burlacu Lucian a rupt mai multe scanduri din gardurile unor case de langa bar pentru a se apara, insa imediat cum “s-a inarmat”, barbatul a fost lovit din spate cu pumnul de Mogos Fanel, finul lui Coman. 

Si pentru ca sa continue sa faca “dreptate”, Marian Coman a iesit din local si l-a lovit pe Burlacu, in zona capului si a umarului drept, cu un scaun, acesta reusind sa scape din ploaia de lovituri chiar in momentul cand si-au facut aparitia si oamenii legii.

La audieri, cand a fost intrebat cum a ajuns finul sau in mijlocul altercatiei, Coman a declarat ca l-a chemat pe Mogos pentru ca “ii era frica” de ceilalti doi "parteneri" de bataie.

Judecatorii nu i-au iertat nici pe Burlacu si Ticau, condamnandu-i pe fiecare la o pedeapsa de 1 an de inchisoare cu suspendare.

In urma bataii care i-a scandalizat pe localnicii din comuna, fiul primaritei a avut nevoie de 1-2 zile de ingrijiri medicale, Burlacu Lucian de 3-4 zile, iar Ticau Daniel de 7-9 zile.

 

Comentarii

comentariu

About the Author