Published On: joi, Iul 9th, 2015

Autorul macelului de la “Rebel” va sta 6 ani dupa gratii / Ciupitu i-a injunghiat pe sportivii Dragos Bounegru si Claudiu Udrea

Share This
Tags

club rebelSandel Gabriel Ciupitu, in varsta de 29 de ani, isi va petrece urmatorii 6 ani si 5 luni in spatele gratiilor pentru tentativa la omor, judecatorii Curtii de Apel Galati mentinand pedeapsa data de Tribunalul Braila in urma cu patru luni, conform portalului instantelor.

Anul trecut, in luna aprilie, Ciupitu i-a injunghiat pe doi fosti campioni nationali la lupte libere, fiind la un pas sa le curme viata. Cei trei se aflau intr-un club.

Macel la “Rebel”

In noaptea de Inviere, Sandel Gabriel  Ciupitu, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a iscat un scandal monstru in clubul Rebel, situat in centrul Brailei, care a degenerat intr-un adevarat macel. 

In jurul orei 06.00, pe ringul de dans, barbatul a intrat in conflict cu Claudiu Udrea, de 19 ani, atunci elev in clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv, apostrofandu-l, moment in care Udrea l-a imbrancit pe Ciupitu. 

Dupa doar cateva minute, pe holul clubului, Ciupitu a dat nas in nas cu Udrea, dar si cu doi prieteni ai acestuia, Dragos Bounegru si Valeriu Caramfil. Barbatul a vazut negru in fata ochilor si l-a impins pe Claudiu Udrea, care a ripostat lovindu-l cu pumnul.

Ciupitu a continuat scandalul, scotand un cutit si aplicandu-i tanarului de 19 ani patru lovituri de cutit, trei in hemitoracele stang si una in cotul stang. Macelul de abia incepuse. 

Cutitarul i-a injunghiat si pe prietenii lui Udrea, lovindu-l de doua ori pe Valeriu Caramfil, ranindu-l superficial, dar punandu-i viata in pericol lui Bounegru.

Dragos Bounegru, de 21 de ani, fost sportiv de performanta, a primit trei lovituri de cutit, doua in torace si una in umar, provocandu-i hemoragie severa. 

Cei trei raniti au fost preluati de ambulante si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, in timp ce agresorul a fugit de la locul faptei, stand ascuns aproape o saptamana intr-un apartament din zona Plantelor, unde a si fost gasit de oamenii legii.

Claudiu Udrea si Dragos Bounegru au fost la un pas de moarte, ranile cauzate de Ciupitu punandu-le viata in pericol. Udrea a avut nevoie de 16 zile de ingrijiri medicale, in timp ce Bounegru a trebuit sa stea 25 de zile sub supravegherea medicilor. 

Valeriu Caramfil, ranit superficial, a stat pe patul de spital doar doua zile, refuzand sa depuna plangere impotriva agresorului.

Comentarii

comentariu

About the Author