Published On: Soare, Iul 5th, 2015

Antrenorul CF Braila anunta sfarsitul echipei: Se va renunta la locul din Liga a-II-a

Share This
Tags

Alin PanzaruDin cauza problemelor financiare, CF Braila este la un pas de a renunta la locul din liga a-II-a, conform declaratiilor lui Alin Panzaru, antrenorul echipei. In tot acest timp, Consiliul Judetean refuza sa finanteze formatia, seful CJ, social-democratul Viorel Mortu, precizand de nenumarate ori ca functionarii nu gasesc calea legala pentru a da bani publici fotbalului. 

Viitorul este cu atat mai sumbru cu cat negocierile cu investitorul italian Mauro Cavalli au ramas doar la stadiul de vorbe.

“Anul asta este din ce in ce mai greu, luminita de la capatul tunelului nu se mai vede. Toti jucatorii au plecat. Viitorul nostru este neclar. Daca nici saptamana viitoare nu se gaseste o variant, cred ca se va renunta la locul din Liga a-II-a”, a spus Panzaru intr-o emisiune televizata.

La sfarsitul lunii iunie, echipa de fotbal a ramas fara jucatori, dupa ce contractele expirate nu au mai fost prelungite, iar, mai mult decat atat, celor trei fotbalisti care se mai aflau inca sub contract, Necoara, Ivan si Onofras, le-au fost reziliate contractele.

“Suntem singura echipa fara jucatori, dar cu antrenori. E greu sa facem discutii contractuale, atat timp cat nu stim ce buget, sau daca vom mai avea buget. Discutiile cu investitorul strain nu s-au concretizat. In 2015, practic, nu s-a incasat nimic”, a precizat tehnicianul.

Panzaru a mai adaugat faptul ca nu a primit pana in acest moment nici o oferta care sa-l faca sa lase in spate CF Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author