Published On: lun, Iul 27th, 2015

Gorghiu, despre vicele Danaila (PNL): Niciodata nu o sa renuntam la o functie unde stam pe voturile noastre. PSD nu il poate demite

Share This
Tags

gorghiu alinaAflata la Braila, Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a explicat, in cadrul unei conferinte de presa, de ce viceprimarul liberal Alexandru Danaila nu renunta la functia din administratia condusa de primarul Simionescu (PSD), aratand ca social-democratii nu au suficiente voturi in Consiliul Local pentru a-l demite. 

"Niciodata nu o sa renuntam la o functie in administratia publica unde stam pe voturile noastre. (…) Viceprimarul Danaila este pe functie pentru ca PSD nu are suficiente voturi sa il poata schimba. Avem un numar suficient de consilieri astfel incat PSD-ul sa nu poata sa faca schimbarea din functie. Asta nu inseamna ca vom iesi cu totii din administratia publica si vom renunta la toate posturile, pentru ca sunt posturi castigate pe voturile romanilor si pe munca noastra", a declarat Gorghiu.

 Liderul PNL a mai precizat ca a solicitat demisia liberalilor de la varful administratiilor locale doar in cazul in care acestia "stau exclusiv pe voturile PSD".

Comentarii

comentariu

About the Author