Published On: vin, Iul 10th, 2015

A ajuns in Arest dupa ce ce i-a furat unei brailence poseta pe o strada din Obor

Share This
Tags

In ziua de 30 iunie, in jurul orei 14:00, J.Victor, de 58 de ani, a reclamat la Politie faptul ca, la ora 13:30, un tânar necunoscut i-a smuls poseta din mana, cumnatei sale, P.Maria, in varsta de 58 de ani, in timp ce se deplasa pe o strada din Cartierul Obor, in care avea documente de identitate, cardul de sanatate si suma de 50 de lei.

In urma cercetarilor efectuate in teren de politisti de la Biroul de Investigatii Criminale, joi, 9 iulie, la ora 06:00, in baza mandatelor de perchezitie domiciliara, emise de Judecatoria Braila, au actionat la domiciliile lui V.Daniel, de 22 de ani, banuit ca ar fi comis infractiunea.

Acesta a fost depistat si condus la sediul Politiei Municipiului Braila pentru cercetari, sub aspectul savârsirii infractiunii de tâlharie.
Poseta sustrasa a fost recuperata de politisti, din locul in care tânarul ar fi aruncat-o, in care se aflau actele de identitate si cardul de sanatate al victimei.

Suspectul a fost retinut pe baza de ordonanta, pentru primele 24 de ore, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul I.P.J.Braila, urmând ca astazi sa fie prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a acestuia.

Comentarii

comentariu

About the Author