Published On: mie, Iul 1st, 2015

5 braileni, trimisi in spatele gratiilor dupa ce au pacalit si apoi au jefuit o femeie / Doi dintre ei erau deja inchisi

Share This
Tags

Trei braileni care au dat buzna peste o femeie dintr-o localitate din judetul Botosani, pentru a-i fura economiile, au fost condamnati la inchisoare cu executare. Alti doi barbati, aflati dupa gratii, au primit cate trei ani de detentie.

Totul a inceput in iunie 2013, cand Vasile C. si Neculai V., ambii incarcerati in Penitenciarul Braila, ultimul fiind condamnat pentru omor deosebit de grav, au sunat-o pe femeie, mintind-o ca a castigat 40.000 de lei, si i-au cerut sa depuna in mai multe conturi, deschise pe numele unui complice din Braila, contravaloarea impozitului pe venit de 16% din valoarea premiului ce urma sa fie incasat. 

Victima le-a transferat escrocilor aproximativ 1.800 de euro, in prima tura, dupa care a fost contactata si pusa sa cumpere 45 de cartele de telefonie mobila, pentru a transmite telefonic codurile de reincarcare. 

Greseala botosanencei a fost ca in timpul convorbirilor telefonice a lasat de inteles ca ar detine sume importante de bani in locuinta. 

Atunci, detinutii din Braila au pus la cale un jaf, trimitand trei complici la Botosani, care au dat buzna in casa femeii si au lovit-o. Victima a avut totusi puterea sa strige dupa ajutor, iar indivizii s-au facut nevazuti.

Comentarii

comentariu

About the Author