Published On: sâm, Iun 6th, 2015

VIDEO EXCLUSIV Fratele deputatului Dorin Petrea, snopit in bataie in sediul Politiei / “Mi-au spart capu, mi-au umblat in portofel”

Share This
Tags

dorin petrea

Totul a inceput vineri seara, in jurul orei 21:00, in fata unuia dintre cele mai frecventate localuri din oras, pe Faleza Dunarii, la doi pasi de Capitania Portului.

Petrea Mihai Razvan, fratele mai mic al deputatului Dorin Petrea, a iesit din club, insotit de mai multi prieteni, dar si de iubita gravida. La un moment dat, din senin spune barbatul, mascatii au coborat dintr-o duba si l-au saltat pe Petrea, dar si pe un prieten al acestuia.

In duba, fratele parlamentarului sustine ca i-a fost luat portofelul – politistii scotandu-i chiar si cardurile de credit si codurile PIN inscrise pe o foaie, iar apoi ca a fost batut cu bestialitate, fara sa i se explice motivul pentru care a fost ridicat de pe strada.

"Domnul Alexe, domnul Constantin si domnul Campeanu erau acolo cand ma bateau mascatii", a afirmat victima, referindu-se la unii agenti de politie pe care i-a recunoscut.

Bataia a continuat si in sediul Politiei, apoximativ 15 minute, pana cand iubita lui Razvan i-a atentionat pe oamenii legii ca a sunat un avocat. Atunci, barbatul a fost lasat sa plece, ajungand la spital cu capul spart, dar si cu numeroase excoriatii pe spate.

“Vroiam sa ne suim in masina si au venit mascatii si ne-au luat. Ne-au pus jos. M-au lovit in cap si in spate. La sediu deja nu mai stiam de mine. Mi-au luat si buletinul. In sediu a venit unul mare de 2 metri si m-au rupt cu bataia”, a declarat fratele deputatului Dorin Petrea.

Iubita victimei a precizat ca atunci cand a ajuns la sediul Politiei a auzit tipetele lui Razvan si a incercat sa vorbeasca cu politistii, insa fara succes. Femeia mai arata ca de abia atunci cand a anuntat ca a sunat un avocat, oamenii legii l-au lasat pe barbat sa plece.

“Am primit un telefon de la iubitul meu in care mi-a zis ca este agresat. Tipa la telefon! Pentru ce l-au batut in halul asta? Sunt femeie gravida, m-au vazut panicata. Eu am auzit tipete de jos, in sediul Politiei. Era calcat in picioare”, ne-a povestit tanara.

Reprezentantii Politiei afirma ca mascatii au folosit forta pentru ca persoanele ridicate de pe Faleza erau recalcitrante, insa neaga ca acestea au fost batute.

La sfarsitul lunii aprilie, un alt brailean, tata a doi copii minori, afirma ca in seara zilei de duminica, 19 aprilie, a fost batut cu bestialitate de catre cinci politisti chiar in sediul Politiei Braila. Venit sa depuna plangere impotriva unui politist, barbatul, in varsta de 38 de ani, ar fi fost lovit cu picioarele de catre colegii acestora si legat cu catuse de un calorifer. Ancheta interna in acest caz este in derulare.

TOATE DECLARATIILE IN VIDEO DE MAI JOS

Comentarii

comentariu

About the Author

-