Published On: mar, Iun 2nd, 2015

VIDEO Doua accidente, surprinse de camerele de supraveghere / Un cursant al unei scoli de soferi a izbit o femeie pe trecerea de pietoni

Share This
Tags

Doua femei din Braila au ajuns la spital dupa ce au fost lovite de soferi neatenti, chiar pe trecerea de pietoni, accidentele fiind surprinse de camerele de supraveghere din zona.

Primul accident s-a petrecut, duminica, 31 mai, pe Calea Calarasilor, intr-o zona intens circulata. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observa cum o tanara cu o sacosa si un rucsac in spate alearga pe trecerea de pietoni. Primele 3 masini de pe ambele sensuri reusesc sa opreasca la timp, insa al patrulea sofer nu o vede pe femeia care alerga si o izbeste in plin. 

Din fericire, tanara se ridica singura, iar soferul, ajutat de un trecator, o urca in masina si o transporta la spital. Victima a suferit o luxatie si cateva contunzii, nefiind necesara internarea ei. 

Al doilea accident a fost surprins tot pe o artera principala din oras, pe Bulevardul Independentei. De aceasta data, pe imagini se observa cum o batrana, in varsta de 70 de ani, traverseaza regulamentar strada, pe trecerea de pietoni. 

Pe partea celalalta a strazii, tocmai ajunge in intersectie o masina marcata “Scoala de soferi”, in care se afla un cursant si instructorul.

Exact cand femeia mai are doi pasi si ajunge pe trotuar, cursantul face dreapta si o loveste pe braileanca. 

Pe filmare se observa cum elevul si intructorul coboara din masina si o ridica pe batrana, pe care o urca apoi in autoturism. La volan trece de aceasta data instructorul, transportand-o la spital.

Batrana nu a avut nevoie de internare suferind doar niste escoriatii, insa pe numele instructorului a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Daca va fi gasit vinovat, acesta isi va pierde dreptul de a profesa pentru o perioada cuprinsa intre 1 si 5 ani. 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-