Published On: mie, Iun 24th, 2015

VIDEO Cei 4 tineri romi care au ucis-o cu sange rece pe femeia din Gradistea, raman dupa gratii

Share This
Tags

Cei patru tineri de etnie roma, cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani, care au ucis-o pe braileanca Marcela Stoian, in varsta de 40 de ani, mama a doua fetite minore, in seara zile de 23 februarie, raman in spatele gratiilor, judecatorii prelungind durata arestarii preventive a inculpatilor pana la data de 26 iulie. 

Criminalii, inruditi intre ei, au baut, iar pe seara, cand au ramas fara bani, si-au pus in cap sa o talhareasca pe femeie, despre care banuiau ca avea in geanta incasarile de la magazin. Au lovit-o cu o scandura in cap pana aceasta si-a dat sufletul.

Marcela a fost gasita moarta, pe marginea unei ulite laturalnice din localitate, chiar de catre sotul acesteia.

In jurul orei 22.00, barbatul, ingrijorat ca sotia, vanzatoare la un magazin – proprietate personala, intarzia suspect de mult, a plecat sa o caute, fiind sigur ca o va intalni pe drumul pe care obisnuia sa vina spre casa. Dupa cateva minute bune, si-a gast sotia intr-o balta de sange, langa un teren viran. 

Politistii ajunsi la fata locului au izolat zona si au luat la puricat fiecare coltisor din localitate, mergand din poarta-n poarta pentru a vedea daca exista sateni care au informatii verificabile despre oribilul omor.

Femeia a fost trantita la pamant de agresori si lovita de mai multe ori in zona capului, cu o scandura, pe care criminalistii au gasit-o la cativa metri de cadavru, manjita cu sange. In urma autopsiei, legistii au stabilit ca femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral complex, avand de asemenea si mana rupta, un posibil semn ca, desi secatuita de puteri, a incercat sa scape cu viata din teribilul atac. Din geanta, Marcelei i-au fost furati banii, putin peste 100 RON, dar nu si telefoanele mobile.

Comentarii

comentariu

About the Author