Published On: vin, Iun 19th, 2015

Un senator PSD, posibil inlocuitor al lui Rus la Transporturi

Share This
Tags

MIHAI-FIFORSenatorul PSD Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, ar putea fi nominalizat de catre primul-ministru Ponta pentru postul de ministru al Transporturilor, conform Mediafax.

Ioan Rus a demisionat, în urma cu o saptamana, din postul de ministru, in urma declaraţiilor sale referitoare la romanii din Diaspora..
Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, la o emisiune la Digi 24, în contextul în care vorbea despre romanii din strainatate si despre cat castiga acestia muncind în construcţii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, ca "de banii astia copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva".

Rus a fost numit ministru al Transporturilor în iunie 2014.

Posibilul inlocuitor al lui Rus, Mihai Fifor, de 45 de ani, absolvent al Facultaţii de Litere a Universitaţii din Craiova, este la primul mandat de senator de Dolj, fiind presedintele Comisiei pentru transporturi si energie din Camera Superioara a Parlamentului.

Din 2010, Fifor  este presedinte al PSD Craiova.

In perioada 1994-2001, a fost cercetator la Institutul de Cercetari socio-umane "C. S. Nicolaescu-Plopsor", apoi a fost director al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, post ocupat pana în anul 2005. Din 2005 si pana in 2009, Mihai Fifor a fost manager al Muzeului Olteniei din Craiova, iar în 2009 a fost, o perioada, secretar de stat în Ministerul Administraţiei si Internelor, in acelasi an el revenind la conducerea Muzeului Olteniei, pana în 2012. Tot în 2012, a fost din nou secretar de stat în MAI, din luna mai si pana în decembrie, mai precizeaza Mediafax.

Comentarii

comentariu

About the Author