Published On: mie, Iun 24th, 2015

Sorin Enache, Casa de Pensii: Fac un apel la pensionarii de invaliditate. Serviciul de Expertiza Medicala, in sistem de avarie toatala

Share This
Tags

Sorin Enache

Arestarea doctoritelor Boala, Tone si Andreicut a blocat practic Serviciul de Expertiza Medicala si Recuperare a Capacitatii de Munca, acesta functionand cu un singur medic.

Victorita Anghelescu este nevoita sa preia pacientii care erau programati la patru cabinete medicale, seful Casei de Pensii facand un apel public prin care le cere brailenilor care ajung la Serviciul de Expertiza Medicala sa inteleaga situatia creata dupa asaltul procurorilor anticoruptie.

“In momentul de fata se lucreaza in sistem de avarie totala. Situatia este grea pentru ca exista programari zilnice pe fiecare cabinet si un singur doctor trebuie sa faca fata la toata aceasta situatie. Incerc sa fac pe aceasta cale un apel la pensionarii de  invaliditate sa inteleaga situatia complicate. Trebuie sa astepte pentru ca oricum revizuirile trebuie facute in luna respectiva, nu pot fi amanate pentru ca se pune sub semnul intrebarii plata pensiei”, a declarat Sorin Enache, directorul Casei de Pensii.

Enache a mai precizat ca a cerut sprijin de la judetele limitrofe, insa rezultatul nu a fost cel scontat, urmand sa se adreseze Prefecturii si Colegiului Medicilor, in speranta ca va gasi medici specialisti de medicina muncii.

Comentarii

comentariu

About the Author