Published On: joi, Iun 4th, 2015

Simionescu se lauda ca Primaria e cel mai mare investitor din Braila: “O sa vedem daca voi mai candida”

Share This
Tags

simionescuPrimarul Aurel Simionescu  a declarat, ieri, in cadrul conferintei de presa saptamanale, ca isi face in continuare “treaba de primar”, desi se afla la sfarsitul celui de al doilea mandat si ca, desi gurile rele spun ca orasul este “un dezastru”, in momentul de fata se afla in derulare “12 sau 13 proiecte”.

“Indiferent ce va fi in 2016, eu sunt un om asezat, cel putin asa  cred, si va spun ca daca maine nu mai sunt primar, azi imi fac treaba de primar fara rezerve. Suntem insa pe un final de ciclu financiar european, iar eu va arat ca in momentul de fata avem 12 sau 13 proiecte la care se lucreaza. Ele nu mai sunt  la fel de spectaculoase cum erau Dorobantiul si Calarasiul, cand  toata lumea dadea in ele si vedea ca se intampla ceva. Dar aceste proiecte exista si lucram pe strazile din Radu Negru, vom lucra pe Buzaului si  Vizirului, lucram la Teatrul “Maria Filotti”, lucram la  Centrul de Informare si Documentare turistica, lucram pe Ancorei – la cele doua cladiri care vor fi reabilitate”, a spus Simionescu.

Edilul a precizat ca in momentul de fata cel mai mare investitor din municipiu este chiar Primaria, amintind si de investitia japonezilor de la “Yazaki”.

Intrebat daca s-a decis asupra unei noi candidaturi la Primarie , primarul Simionescu nu a exclus aceasta varianta, mentionand ca va lua o decizie in acest sens dupa 1 ianuarie 2016, “in functie de rezultatele pe care le vor da diversele sondaje”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-