Published On: vin, Iun 12th, 2015

Simionescu, intrebat daca stie glumele despre gropile din oras: Glume stim, cu munca stam mai prost! Citesc toate injuraturile

Share This
Tags

Simionescu net

Primarul Simionescu a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca are cunostinta despre glumele care se fac pe tema gropilor care au impanzit strazile din oras si ca a observat ca sunt si membri PSD care "ajuta" la propagarea lor. Edilul a avut si un mesaj pentru cei care glumesc pe tema acestui subiect: "Glume stim sa facem, cu munca stam mai prost!".

"Sunt de multi ani in administratie, sa nu credeti ca nu stiu. Citesc toate e-mailurile, si alea care ma injura si ma fac in toate felurile, dar si pe alea, mult mai putine, care spun "va multumim". Oamenii se manifesta cand sunt nemultumiti. Nu vreau sa credeti ca cineva care are puterea, sta pe saci de bani si nu vrea sa faca", a spus Simionescu.

Saptamana trecuta, consilierul judetean Nicu Nita a postat pe o retea de socializare o fotografie editata in care apar mai multe persoane care fac baie in gropile de pe Calea Calarasilor, insotita de comentariul: "Din cauza gropilor uriase din Soseaua Vizirului din Braila, Primaria a hotarat amenajarea unor piscine pentru locuitorii din zona. Cheltuielile de intretinere fiind inexistente. Precizam ca aceste spatii de agrement s-au format pe cale naturala."

 

Comentarii

comentariu

About the Author