Published On: joi, Iun 11th, 2015

Simionescu anunta ca mii de braileni vor ramane fara apa in aceasta vara

Share This
Tags

simionescuPrimarul Aurel Simionescu atentioneaza asociatiile de proprietari care au datorii istorice la Compania de Utilitati Publice “Dunarea”  ca in aceasta vara este posibil sa fie oprita furnizarea apei potabile la asociatiile rau-platnice. Peste 42 de miliarde de lei vechi au de achitat doar 25 dintre asociatiile din municipiu. 

 “Continuam sa avem datorii foarte mari la asociatiile de proprietari. Avem ca datorii sume greu de inteles, de exemplu 4,5 miliarde lei vechi, 3 miliarde,  sume din acestea care imi este greu sa inteleg cum se vor putea achita”, a spus Simionescu.

Edilul a mai aratat ca desi CUP Dunarea a acceptat reesalonarea datoriilor, asociatiile nu s-au ingramadit sa isi respecte intelegerea.

“Mai mult, urmare a discutiilor care au avut loc s-au facut diverse intelegeri, in sensul esalonarilor la plata. Domnul Chirita mi-a adus o situatie cu primele 36 de  asociatii care nu si-au indeplinit nici macar 50% din angajamentul pe care si l-au luat si pe care l-au semnat. Unele au facut 42%, 49%, dar alta a achitat 7% din ceea ce a promis, iar alta a achitat 0%. Cand vezi ca a facut 46%, ma rog, parca mai poti sa ai un anumit tip de intelegere, dar cand vezi ca a facut 4% sau 0%, deja apare ca o sfidare. Deci eu atrag atentia la modul foarte serios ca daca se continua in aceasta formula, este foarte posibil sa avem din nou discutiile de asta vara, ca nu avem apa, ca de ce s-a oprit apa”, a concluzionat primarul Simionescu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-