Published On: mie, Iun 10th, 2015

SCENA DE FILM la Braila/ Politist tarat cu o caruta de un braconier / S-au tras focuri de arma

Share This
Tags

caruta infobrailaUn braconier despre care politistii de la Frontiera aveau informatii ca pescuia “la curent electric” nu a vrut sa opreasca la semnalele oamenilor legii, moment urmat de o adevarata scena de film de actiune.

 Marti, 9 iunie, in jurul orelor 20.30, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila l-au depistat pe Costel L., in varsta de 40 de ani, in timp ce se deplasa cu o caruta si au efectuat semnalul regulamentar de oprire, insa barbatul s-a facut ca nu-i vede pe politisti si a virat pe un drum neamenajat. 

In cadrul actiunii desfasurate pentru retinerea braconierului, care nu s-a supus somatiilor legale, fugind, politistii au folosit armamentul din dotare si au tras un foc de avertisment in plan vertical.

Nici focurile de arma nu l-au oprit pe localnic, care a ignorat in continuare somatiile politistilor si si-a continuat drumul cu viteza, acrosand autospeciala Politiei de Frontiera si agatand, intentionat, cu o parte a atelajului hipo pe unul dintre politisti.

Omul legii a fost târât aproximativ 20 de metri, pana cand colegii acestuia au reusit sa-l prinda pe carutas si sa-l incatuseze. 

La controlul asupra carutei a fost descoperit un dispozitiv artizanal de pescuit electric si cantitatea de 40 kg de peste din specia somn, care a fost predata unei unitati de profil pentru valorificare.

Politistul de frontiera lovit a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta, in vederea efectuarii unor investigatii medicale, iar acum se afla in afara oricarui pericol. 

Pe numele lui Costel L., politistii de frontiera au intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de ultraj si pescuit electric, detinerea aparatelor si dispozitivelor care distrug resursele acvatice vii prin curentare, electrocutare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-