Published On: vin, Iun 19th, 2015

PRACTIS si-a desemnat premiantii concursului din cadrul Targului firmelor de exercitiu

Share This
Tags

semnatura-practis-1Titlu proiect: „O cariera de succes prin practica, consiliere si orientare profesionala a tinerilor’’
Cod contract: POSDRU/161/2.1/G/137130
Beneficiar: Inspectoratul Scolar Judetean Braila

Comunicat de presa
PRACTIS si-a desemnat premiantii concursului 
din cadrul Targului firmelor de exercitiu 

Targul firmelor de exercitiu PRACTIS, desfasurat in perioada 5-7 iunie 2015 la Tulcea, si-a desemnat la final castigatorii concursului organizat in cadrul evenimentului. Concursul s-a desfasurat pe 4 sectiuni: Cel mai bun spot publicitar, Cea mai buna prezentare Power Point, Cel mai bun stand si Cel mai bun vanzator. Evaluarea s-a realizat in timpul desfasurarii targului, pe fiecare sectiune de concurs in parte. A fost momentul in care, dupa luni de pregatire intensa in firmele de exercitiu, elevii si-au vazut incununate eforturile. Competitia a fost stransa, elevii demonstrand reale abilitati de prezentare, comunicare si negociere pe parcursul lucrarilor targului. In urma evaluarii si deliberarilor la nivelul celor 2 comisii, au fost desemnat ca si castigatori, urmatoarele firme de exercitiu si elevi:

Premiul I

FE Jasmine SRL (Braila): Balaban Andrei-Alexandu, Cavalic Teodora-Madalina, Duta Loredana-Stefania, Filote Anca-Stefania, Gatea Georgiana-Stefania, Gheorghe Sorin-Gabriel, Manea Cornelia-Aurora, Mangalea Elena-Alina, Manolache-Mihaela, Mazilu Florentina, Milca Ionica-Lidia, Ghinea Florentina, Pimon Stefania-Claudia, Spinu Emilian-Florin, Stanciu Mirabela-Iulia. Coordonator: Istrate Camelia, Expert Firme de Exercitiu.

FE Healthnat SRL (Mehedinti): Bilvanescu Alexandru Mirel, Perianu Corina, Rosianu Remur, Constantin Andrei. Coordonator:Marinela Lepadat, Expert Firme de Exercitiu.

Premiul II

FE Diamond One SRL (Braila): Aldea Madalina-Simona, Alexandrescu Cosmin, Baltatu Elena, Bunea Alina-Mihaela, Cojocaru Adriana, Dinicu Andra-Maria, Dragusin Anda-Violeta, Gheorghita Andreea, Guta Diana-Madalina, Ion Diana-Daniela, Mazochi Ionela, Priceputu Corina, Simion Geanina-Daniela, Vernescu Iulian, Vlad Ioana-Alexandra. Coordonator: Musat Simona, Expert Firme de Exercitiu.

FE Stylish Mood SA (Vaslui): Stirbu Alexandra Georgiana, Petcu Emanuel George, Pascu Daniela Andreea, Darie Ana Maria. Coordonator: Andreea Buhus, Expert Firme de Exercitiu.

Premiul III

FE Cellular Mobile SRL (Braila): Tatu Eduard-Cristian, Bucur Raluca-Ionela, Iordache Stefania, Mocanu Alexandra, Moisica Veronica-Alina, Ocheselu Georgiana-Ema, Sandu Andreia, Urda Diana-Alexandra, Vilcu Petruta, Ungureanu Ana-Maria, Voinea Marian –Andrei, Zaharia Madalina, Zaharia Hermina, Ungureanu Cristina – Iuliana, Sirghie Vlad – Florentin. Coordonator: Istrate Camelia, Expert Firme de Exercitiu.

FE IT Vision SRL (Caras Severin): Belciu Aida, Balulescu Roberta, Ciortan Andreea, Dedar Anamaria. Coordonator: Loredana Soreanu, Expert Firme de Exercitiu.

Mentiuni

FE Sylv Motors SRL (Braila): Arnautu Geogiana-Andreea, Cocianu Mariana, Cosneanu Cosmina-Teodora, Cristea Giani-Dorian, Dragu Daniela, Dutu Elena-Daniela, Istratescu Teodora-Mihaela, Lungu Romelia-Georgiana, Moisoiu Violeta, Nanescu Florina-Ionela, Paduraru Mihaita, Tache Monica-Gabriela, Panaet Bianca-Anaida, Macovei Andreea-Georgiana, Peticaru Dumitru-Daniel. Coordonator: Musat Simona, Expert Firme de Exercitiu.

FE FE Favors SRL (Mehedinti): Prundeanu Anca, Badea Simona, Paulescu Simona, Cruceru Anca. Coordonator: Constanta Liciu, Expert Firme de Exercitiu.
Spiritul de echipa, responsabilitatea si profesionalismul au dominat o competitie in care, dincolo de clasamentul oficial, toti elevii sunt invingatori. Feedback-ul acestora confirma succesul evenimentului, dar, mai ales, subliniaza beneficiile percepute de elevi in urma activitatilor de firme de exercitiu si din cadrul acestui concurs, care, dincolo de premiile obtinute, au insemnat prietenie, spirit de echipa, incredere in sine, motivatie, implinire, bucurie… . Redam mai jos doar o parte din declaratiile elevilor participanti la concurs care sustin cele de mai sus:
„M-am descoperit pe mine insami si mi-am descoperit anumite abilitati in cadrul targului FE de la Tulcea. I-am cunoscut mai bine pe cei din jurul meu, colegii cu care am format o echipa si cu ajutorul carora am reusit sa castigam. Mi-a placut foarte mult aceasta experienta si as repeta-o oricand!” (Manea Cornelia – agent vanzari FE JASMINE SRL)
„O experienta unica! Pentru mine nu au fost importante premiile materiale ci lectiile invatate in cadrul proiectului. Mi-a placut foarte mult si imi pare rau ca proiectul se va termina.” (Ion Diana – analist resurse umane FE DIAMOND ONE SRL).
„O experienta minunata! A fost mult de munca, dar totul a meritat. Poate nu am fost cei mai buni, dar am descoperit noi prieteni, am invatat sa colaboram, sa fim o echipa. Acest concurs ne-a invatat sa ascultam si sa respectam parerile celorlalti.” (Istratescu Teodora – director marketing FE SYLV MOTORS SRL.
 „Pentru mine a fost o experienta minunata, nu ma asteptam sa-mi fac atat de multi prieteni si totodata sa reusim sa colaboram atat de bine. La inceput, recunosc, nu am fost foarte „prinsa” de acest proiect, dar acum, cand vad cate am realizat, mi-as mai dori o astfel de experienta.” (Urda Diana – agent vanzari  FE CELLULAR MOBILE SRL)
„Am invatat sa lucrez in echipa, sa fac fata situatiilor stresante, sa fiu mai perseverenta si sa am spirit de initiativa. Mi-am facut noi prieteni, m-am cunoscut mai bine si m-am distrat in acelasi timp. A fost o experienta de neuitat de care imi voi aminti cu drag. Sper sa mai existe astfel de proiecte pe viitor!” (Mazochi Ionela, director resurse umane FE Diamond One SRL). 
Participarea la acest eveniment a fost foarte placuta, a fost o experienta unica si deosebita, pe care as mai dori sa o repet de inca 100 de ori. Profesorii coordonatori au fost foarte atenti cu noi, ne-au ajutat si ne-au explicat tot ce ne era neclar. Multumesc echipei PRACTIS pentru ca mi-a oferit aceasta oportunitate si m-a ajutat in decizia alegerii unei cariere!” (Cavalic Teodora, asistent manager FE Jasmine SRL).

Echipa PRACTIS felicita elevii firmelor de exercitiu care au confirmat prin prestatia avuta ca activitatea in firma de exercitiu i-a ajutat sa puna in practica cunostintele teoretice acumulate in scopul dezvoltarii spiritului antreprenorial si a competentelor necesare tranzitiei de la scoala la viata activa. 
 Pentru a vizualiza imagini de la eveniment, va invitam sa consultati site-ul proiectului www.practis-braila.ro si pagina Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100006178755215 .

Evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului PRACTIS – „O cariera de succes prin practica, consiliere si orientare profesionala a tinerilor’’, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!.
Pentru detalii:
Daniela Carasava, Expert Implementare si evenimente
daniela.carasava@gmail.com

Comentarii

comentariu

About the Author