Published On: vin, Iun 12th, 2015

O braileanca a fost arestata pentru ca a furat din casa unei batrane aproape 20.000 de euro

Share This
Tags

Miercuri, 10 iunie, in urma cercetarilor efectuate de politisti de la Biroul de Investigatii Criminale, in cooperare cu politisti de la I.P.J.Galati, au depistat-o si identificat-o pe braileanca C.Roxana, in varsta de 25 de ani, domiciliata fara forme legale in municipiul Galati, banuita de comiterea unui furt din locuinta, fapta comisa in luna octombrie 2014.

Politistii braileni au stabilit ca, la acea data, profitand de neatentia persoanei vatamate,  de 70 de ani, domiciliata in municipiul Braila, sub pretextul oferirii unor produse promotionale, ar fi patruns in locuinta acesteia si ar fi sustras 19.000 de euro.

Femeia a fost retinuta pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si ieri, 11 iunie a.c., a fost prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva.

Judecatorul de drepturi si libertati, din cadrul Judecatoriei Braila, apreciind ca sunt intrunite conditiile prevazute de lege, a admis propunerea procurorului si a dispus arestarea preventiva a inculpatei, pe o perioada de 30 de zile, fiind incarcerata in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-