Published On: mar, Iun 9th, 2015

Motiunea are efecte si la Braila: Nazare, schimbat de la sefia filialei PNL si inlocuit cu Mihai Danut (ex PRM, PP-DD, PC)

Share This
Tags

Mihai-Danut-a-revenit-in-politicaFost lider PRM, PP-DD si apoi PC, senatorul Mihai Danut a trecut in barca liberalilor cu acte-n regula, inlocuindu-l pe deputatul Alexandru Nazare, fost ministru in Guvernul MRU, la sefia PNL, cu doar cateva zile inainte de motiune. Astfel, noul co-presedinte al PNL, din partea PDL, va fi Mihai, in timp ce Boboc ramane co-presedinte din partea vechilor liberali.

Mutarea vine dupa mai bine de 5 luni de razboi intre vechii liberali si democrat-liberali, timp in care co-presedintele Alexandru Nazare nu a mai facut nicio declaratie publica legata de administratia sau politica locala.

Informatia a fost confirmata de senatorul Mihai, care a precizat ca in cateva saptamani spera sa se intalneasca cu noii sai colegi proveniti din PDL.

In decembrie 2014, pe fondul acestui conflict, Nazare a demisionat de la sefia PNL, acuzandu-i pe vechii liberali ca participa la guvernarea locala alaturi de PSD. Dupa doar cateva saptamani de la aceasta decizie, deputatul a fost reconfirmat in functie de Vasile Blaga.

"Am explicat aceste lucruri in interiorul partidului, in sedinta Biroului reunit al PNL Braila din seara zilei de 12 decembrie, cand am oferit multiple argumente pentru care nu mai trebuie sa toleram ambiguitati in legatura cu statutul nostru politic la nivel local daca ne dorim cu adevarat victoria in alegerile ce vor urma in 2015 si 2016. Majoritatea Biroului reunit a avut o alta parere. Respect opinia colegilor, nu doresc sa fac public continutul discutiilor, dar nici nu mai pot gira din calitatea de co-presedinte un traiect politic in care nu cred", a spus atunci Nazare.

Senatorul PC Cristian-Danut Mihai a anuntat ieri, in plenul Senatului, ca a demisionat din PC si s-a inscris in PNL, urmand sa activeze in grupul senatorilor liberali.

 

Comentarii

comentariu

About the Author