Published On: mar, Iun 30th, 2015

Mostenirea baronului / Mortu reconstruieste judetul din banii stransi de Stancu in visteria CJ / 25 de proiecte finantate

Share This
Tags

Mortu infobraila17 localitati din judetul Braila au primit bani de la Consiliul Judetean pentru derularea a 25 de proiecte, iar seful Consiliului Judetean, social-democratul Viorel Mortu, anunta ca asteapta si alte proiecte de la primarii comunelor si oraselor, pentru a fi finantate in urmatoarele luni.

"Anunt primarii ca si in iulie, dar si in august primim proiecte. Deci avem 26 de proiecte, m-as bucura daca vreo 20 ar fi si in iulie, m-as bucura daca vreo 20 ar fi si in august, astfel incat sa putem sa sporim binele public. In municipiul Braila sunt cinci proiecte deocamdata, in valoare de 1,4 milioane lei, dar pentru ca de regula, in fiecare an, CJ a avut impreuna cu Primaria Brailei proiecte de circa 4 milioane lei; as vrea ca si in acest an sa avem cu Primaria acelasi tip de oferte. De asemenea, Insuratei are aproape 1 milion de lei si apoi vin comunele, cu sume cat de cat echilibrate", a spus Mortu.

Toate aceste proiecte sunt finanatate din banii lasati de Stancu in conturile Consiliului Judetean, aproximativ 80 de milioane lei, care nu aveau o destinatie anume. Astfel, din "mostenirea" fostului baron, consilierii judeteni au aprobat reparatii capitale la strazi, reabilitari de cladiri, constructii de baze sportive sau extinderi de retele iluminat public.

Comentarii

comentariu

About the Author