Published On: mar, Iun 23rd, 2015

Misterul cadavrului fara cap si maini a fost deslusit / Rudele barbatului nu l-au dat disparut, desi nu mai stiau nimic de el

Share This
Tags

La inceputul saptamanii trecute, un cadavru a fost descoperit in zona Portului Militar, cel care i-a alertat pe oamenii legii fiind chiar un angajat al unitatii militare. Trupul neinsufletit, aflat in stare avansata de putrefactie, nu avea cap si maini.

In urma investigatiilor, anchetatorii au stabilit identitatea cadavrului, in persoana lui Marian Eugen Trusca, in varsta de 47 de ani, care locuia in blocul G13 din cartierul Hipodrom. Braileanul, desi parca a intrat in pamant inca din luna noiembrie 2014, nu a fost dat disparut de catre rude.

In buzunarul decedatului, politistii de la Transporturi au gasit actul de identitate, un telefon mobil si o cheie de apartament. Sora acestuia, care l-a identificat dupa haine, i-a insotit pe oamenii legii la apartament, cheia potrivindu-se.

La sfarsitul lunii noiembrie 2014, dupa ce tatal sau a incetat din viata, Trusca parca a intrat in pamant, insa rudele sale nu au alertat Politia. 

Desi cadavrul nu avea cap si membre inferioare, legistii exclud moartea prin violenta. Trupul neinsufletit a fost gasit in stare avansata de putrefactie din cauza perioadei lungi de timp in care a stat in apele fluviului, altfel spus barbatul a fost mancat de pesti.

 

Comentarii

comentariu

About the Author