Published On: lun, Iun 8th, 2015

Mai multi politisti pe strazi pe perioada Bacalaureatului

Share This
Tags

In Braila, peste 50 de politisti actioneaza suplimentar, pentru desfasurarea in conditii de liniste si siguranta a examenului national de Bacalaureat.  

Pentru prevenirea evenimentelor negative si asigurarea desfasurarii in conditii de liniste si siguranta a examenelor, seful Politiei Romane, chestorul general de politie Petre Toba, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care actioneaza pentru linistea si siguranta comunitatii. 

Astfel, pe durata examenului national de Bacalaureat, 53 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila vor actiona, zilnic, suplimentar fata de activitatile dispozitivelor curente din teren.

Din totalul efectivelor suplimentare care asigura masurile de ordine in zona unitatilor de invatamant, 40 de politisti sunt de la structurile de ordine publica, iar 6 sunt politisti de la rutiera, iar 7 de la alte structuri ale Politiei Romane.

Echipajele din teren vor actiona pentru a depista si lua masurile legale fata de persoanele care, prin comportamentul sau activitatile pe care le desfasoara, afecteaza climatul de siguranta publica. In acest sens, cele 28 de centre de examinare sunt incluse in itinerariile de patrulare ale politistilor.

De asemenea, politistii rutieri vor actiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum si a ambuteiajelor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-