Published On: mar, Iun 2nd, 2015

VIDEO L-a imbatat pe iubit, iar apoi a vorbit pe net cu alti barbati. Cand a fost prinsa, braileanca a vrut sa se sinucida

Share This
Tags

sinucidere infobrailaO tanara de 17 ani, din cartierul Lacu-Dulce, a vrut sa-si ia viata, in urma cu cateva zile, incercand sa se arunce de la etajul 3 al blocului in care locuia iubitul ei, in varsta de 26 de ani. Fata a fost oprita de doua vecine.

Florentina i-a dat iubitului sa bea mai multe pahare cu vin, iar cand barbatul a adormit, s-a apucat de conversat pe Facebook.  Matusa iubitului a surprins-o pe tanara cand discuta cu o alta persoana de sex masculin, stabilind o intalnire.

In acel moment, fata a luat-o la goana din apartament, fugind pe scari catre uscatorul de la etajul 3 al blocului. Matusa barbatului si o alta vecina au ajuns-o din urma chiar atunci cand se apleca peste geam, cu intentia sa se arunce in gol. 

“Cine s-a gandit ca vrea sa se arunce. Eu am ramas nebuna cand am vazut-o atarnata pe geam. Am apucat-o de brate si am tras-o in uscator. Ea cred ca s-a speriat ca o sa ii spunem baiatului, dar el nu stie nimic. Toata ziua a stat cu nepotul meu, au fost in oras, au facut cumparaturi si s-a imbracat din cap pana in picioare”, ne-a declarat femeia.

Fata a fost transportata la spital cu o ambulanta, prezentand taieturi si in zona incheieturilor de la maini, semn ca ar fi vrut initial sa-si taie venele. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-