Published On: joi, Iun 18th, 2015

IN SFARSIT! Saptamana viitoare reincep lucrarile pe Calarasi si Buzaului / Primarul promite ca gropile vor deveni legenda

Share This
Tags

Primarul Aurel Simionescu a anuntat, joi, in cadrul conferintei de presa saptamanale, ca decontarile destinate proiectelor finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala, denumiti de presa "banii lui Dragnea", au fost deblocate si ca aproximativ 6 milioane de lei au ajuns deja in pusculita Primariei pentru lucrarile de modernizare a principalelor artere de circulatie din oras, Calea Calarasilor si Soseaua Buzaului. Edilul spune ca  saptamana viitoare vor incepe lucrarile la aceste obiective si astfel chinul soferilor se va apropia de sfarsit. 

"Am semnat documentele, contractele de finantare, pentru Vizirului si Buzaului. Am avut ieri o discutie si cu constructorii, pentru ca trebuie sa fie o actiune concertata, si pentru municipiu, dar si pentru localitatile din judet", a precizat Simionescu. 

Constructorul a oprit lucrarile pentru ca nu avea incredere ca banii vor mai fi sosi de la Bucuresti, a mai spus primarul, care crede ca pana in toamna cele doua sosele vor scapa de craterele care au devenit deja celebre.

Saptamana trecuta, Simionescu a declarat ca are cunostinta despre glumele care se fac pe tema gropilor care au impanzit strazile din oras si ca a observat ca sunt si membri PSD care "ajuta" la propagarea lor. Edilul a avut si un mesaj pentru cei care glumesc pe tema acestui subiect: "Glume stim sa facem, cu munca stam mai prost!"

 

Comentarii

comentariu

About the Author