Published On: mar, Iun 16th, 2015

Draghincescu despre Danaila si “Afacerea Stejaru”: Curatul, moralul, luptatorul! Manca-l-ar “mama” de baiat corect

Share This
Tags

Simona Draghincescu 1Consilierul local Simona Draghincescu a comentat declaratiile viceprimarului Alexandru Danaila (PNL), care a recunoscut ca rudele sale au avut inca din 2011 interese in “Afacerea Stejaru”, numindu-l “curat, moral si luptator”.

“Cum poti deranja un grup cand faci parte din el?”, s-a intrebat Draghincescu, dupa ce vicele a acuzat presiuni din partea unor grupuri de interese.

“Curatul, moralul, luptatorul ! Trei intr-unul, ca la cafea ! Ptiu… sa nu-l deochi, manca-l-ar "mama" de baiat corect!”, a mai spus consilierul local.

"Afacerea Stejaru" si Danaila

Viceprimarul liberal Alexandru Danaila este conectat prin intermediul unor membri ai familiei sale la grupul de interese care isi doreste sa defriseze Padurea Stejarul. Mai mult decat atat, in urma cu aproape doua luni, Danaila anunta ca sora acestuia, unul dintre cei 15 "investitori" de la Stejarul, si-a vandut bucata de padure, insa fara a preciza ca tranzactia a fost facuta in familie.

Elena Iurov, sora lui Danaila, a facut parte din obscurul grup care a cumparat loturi de teren in Padurea Stejaru de la persoane care detineau drepturile litigioase ale mostenirii unui mosier, cu intentia de a construi un ansamblu social-sportiv. La doar cateva luni dupa ce Alexandru Danaila a fost ales viceprimar, pentru a nu periclita pozitia fratelui, Iurov, care deja mandatase o terta persoana sa o reprezinte in aceasta afacere, a vandut terenul, insa unei persoane foarte apropiate.

Astfel, Angel Elena, nasa de botez a viceprimarului a continuat sa reprezinte familia lui Danaila in "Afacerea Stejaru", aceasta fiind implicata si in alte afaceri imobiliare. De exemplu, intr-un document intrat in posesia Ziarului Infobraila, Angel Elena o mandateaza pe Zaharia Puica (n.r. mama lui Danaila) sa o reprezinte intr-o afacere legata de un imobil din Centrul Vechi.

La inceputul acestui an, cand scandalul "Afacerea Stejaru" s-a reaprins, urmand sa inceapa dezbaterile publice cu privire la acest proiect, terenul a ajuns de la nasa viceprimarului la fiica persoanei care fusese mandatata de sora lui Danaila sa o reprezinte inainte de a-l vinde, in 2011.

Comentarii

comentariu

About the Author