Published On: Soare, Iun 7th, 2015

Dosar penal pentru ca au vandut la colt de strada branza si seturi de cutite

Share This
Tags

In cursul diminetii de joi, 5 iunie, o patrula de jandarmerie a depistat, in zona Piata Saraca, un barbat care comercializa ilegal peste si branza.

Astfel, in jurul orei 08.30, asupra celui in cauza, braileanu Nicusor A. de 29 ani, jandarmii au gasit aproximativ 6 kg de scrumbie si cantitatea de 11 kg branza, comercializate din portbagajul unui autoturism.

Intrucat barbatul nu a putut prezenta documente justificative privind provenienta branzei, aceasta a fost confiscata, iar persoana in cauza amendata cu suma de 500 lei.

In cazul comercializarii scrumbiei, jandarmii i-au intocmit acestuia actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere, transport sau comercializare fara documente legale a pestelui, intreaga cantitate fiind ridicata in vederea confiscarii si predata unei societati comerciale, pentru a fi valorificata.

Si in cursul zilei de ieri, 04 iunie, in jurul orei 12.30, jandarmii au depistat doi barbati care comercializau, in mod ambulant, doua seturi de cutite.

Cei doi, Lajos G. de 29 ani si Istvan R. de 21 ani, ambii din judetul Harghita, au fost depistati de catre o patrula din cadrul Detasamentului 3 de Jandarmi, pe o strada din satul Oprisenesti.

Pentru vanzarea ambulanta a marfii in alte locuri decat cele autorizate de autoritatile locale, jandarmii i-au sanctionat contraventional pe cei doi, cu amenzi de cate 500 lei, iar bunurile au fost confiscate si introduse in camera de corpuri delicte a inspectoratului. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-