Published On: mie, Iun 17th, 2015

Doi pensionari, pradati de zeci de mii de lei de doua tinere din Braila

Share This
Tags

Cele doua au reusit prin aceasta metoda sa insele doi batrani, la inceputul lunii iunie. 

“La data de 8 iunie, la ora 13.40, politistii au fost sesizati de catre o batrana de 83 de ani, din municipiul Iasi, despre faptul ca, in aceeasi zi, a primit la locuinta sa doua tinere necunoscute, sub pretextul ca sunt angajate ale unui supermarket si ca ofera produse de curatenie gratuit. In timp ce una i-a prezentat produsele in bucatarie, cealalta ar fi sustras din dormitor suma de 2.360 de lei”, a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Politiei.

In scurt timp, politistii au fost sesizati prin 112 de catre un batran de 89 de ani, tot din municipiu, cum ca doua femei i-au batut la usa si i-au oferit gratuit produse. Tinerele din Braila au fost primite de barbat in bucataria apartamentului, iar acestea l-au pus pe proprietar sa intocmeasca o lista cu produsele pe care le doreste, dupa care au plecat. In scurt timp, proprietarul a constatat ca din dormitor ii lipsesc 3.100 de lei.
 
Zilele trecute, politistii au reusit sa le identifice si sa prinda pe una dintre ele, o tanara in varsta de 26 de ani, din municipiul Braila, care a fost retinuta pentru 24 de ore.

Comentarii

comentariu

About the Author