Published On: mie, Iun 3rd, 2015

Doi minori, la un pas de puscarie pentru 1.500 de lei

Share This
Tags

Marti, 2 iunie 2015, in jurul orei 12:30, politisti de la Biroul Ordine Publica i-au depistat, pe Calea Galati la intersectie cu strada Plevna, pe minorii P.L., de 14 ani,  si I.C., de 15 ani, ambii din municipiul Braila, care aveau intr-o sacosa cantitatea de aproape 5 kg de deseuri neferoase, ce pareau a fi cupru. 

In urma verificarilor s-a stabilit ca deseurile provin din arderea unei instalatii electrice auto, pe care acestia ar fi sustras-o in ziua de 01 iunie 2015, in jurul orei 22:00, dintr-o autoutilitara nefunctionala, apartinand lui C.Jan, de 47 de ani, parcata pe Vadul Schelei, din municipiu.

In urma extinderii cercetarilor, s-a mai stabilit ca, in noaptea de 30 spre 31 mai 2015, cei doi ar fi sustras si doua baterii acumulator, dintr-un autobuz, parcat pe Bulevardul Independentei, la intersectie cu strada Carantina.

Ambele cauze, intocmite pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, au fost reunite si inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere legala.

Prejudiciul total cauzat, in valoare de 1.500 de lei, a fost recuperat in proportie de 30%.

Cercetarile continua pentru probarea intregii activitati infractionale a minorilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-