Published On: mar, Iun 9th, 2015

Clipe de groaza pentru doi soti / Batranii au fost batuti si jefuiti in propria casa, in miez de noapte

Share This
Tags

batrani infobrailaIn noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 2:00, M.Dumitru, de 83 de ani, din orasul Insuratei, a sunat la 112 si a anuntat ca, in aceeasi noapte, doi barbati necunoscuti i-au spart locuinta si l-au agresat pe el si pe sotia sa, M.Elena, de 80 de ani.

Politisti de la Politia orasului Insuratei au efectuat cercetari si au stabilit ca cei doi barbati au patruns in camera unde dormeau proprietarii si i-au lovit cu un obiect contondent, amenintandu-i si solicitandu-le banii pe care ii au in casa. 

La scurt timp, cei doi agresori au renuntat sa-i mai sileasca pe batrani si au parasit imobilul, sustragand un telefon mobil, insa fara a mai cere sau lua vreo suma de bani.

Victimele au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale.

Luni, 8 iunie a.c., in urma investigatiilor efectuate de politisti, s-a stabilit ca G.Costel, de 37 de ani, si P.Georgel, de 19 ani, ambii din orasul Insuratei, sunt cei care au patruns in locuinta celor doi octogenari si i-au agresat.

Telefonul mobil sustras a fost gasit si recuperat de la primul barbat, in momentul depistarii si efectuarii perchezitiei corporale.

Ieri, cei doi suspecti au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Insuratei, cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata, conform prevederilor Art. 233 si Art. 234 din Codul Penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-