Published On: mie, Iun 10th, 2015

Buceschi anunta revolutie la HC Dunarea: Remaniere si jucatoare noi / “Vreau sa schimbam in bine fata echipei. Imi plac provocarile”

Share This
Tags

costica-buceschiNoul antrenor al HC Dunarea, Costica Buceschi, in varsta de 45 de ani, a sustinut, ieri, alaturi de conducerea clubului, o conferinta de presa, anuntand principalele idei ale planului sau de bataie. 

Fostul principal de la Baia Mare a vorbit despre faptul ca isi doreste noi jucatoare la echipa, dar si ca isi propune sa le “activeze” pe cele care au stat mai mult pe margine. De asemenea, Buceschi a anuntat si remanieri.

“Mie imi plac provocarile, jocul dinamic si bataia in sensul bun al cuvantului. Prin venirea mea sper sa reusim sa mai aducem jucatoare, cel putin la nivelul jucatoarelor de varf de la Braila si jucatoare cu suflu nou, mai tinere, dornice de performanta. Vreau sa reusim sa facem un joc cat mai placut, care sa atraga publicul. (…)Trebuie sa dam o sansa si celor care au jucat mai putin, vor fi si remanieri la nivelul lotului. Vreau sa schimbam in bine fata echipei, insa va fi greu”, a spus tehnicianul.

Antrenorul care a castigat anul trecut titlul cu HCM Baia Mare a mai precizat ca isi doreste sa aduca “cel putin 4-5 jucatoare” pentru ca lotul sa ajunga la 20 de handbaliste.  

In conferinta de presa, conducerea HC Dunarea a anuntat ca jucatoarele vor avea pana in luna august salariile achitate la zi, acestea primindu-si in acest an banii doar pe ianuarie si februarie.

Costica Buceschi a semnat un contract pe un an, cu posibilitatea de prelungire pe inca un an. 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-