Published On: vin, Iun 5th, 2015

“Braila 2021″, o asa-zisa ironie: Brailenilor care nu cred in “capitala culturala”, o vasla peste bot, sa le scoata doi dinti, sa-i recunoastem cand vom deveni capitala!

Share This
Tags

teodorescu constantinConstantin Teodorescu, unul dintre reprezentantii Asociatiei "Braila – Capitala Europeana a Culturii 2021", a devenit extrem de vehement la adresa celor care nu sustin sau au indoieli asupra proiectului coordonat de asociatie, mai ales dupa gafa deja celebrelor propuneri care au facut inconjurul presei centrale.

Dupa ce a acuzat presa ca a prezentat tendentios propunerile pe care asociatia le-a pus pe masa autoritatilor locale din Constanta, si despre care afirma ca sunt venite din partea brailenilor, Teodorescu a lansat pe o retea de socializare un mesaj care se doreste a fi o ironie la adresa celor care critica sau nu cred in proiect:

"Astăzi am stat de vorbă cu dl. Lucian Sabados care tocmai s-a întors dintr-o documentare despre Capitale Culturale la faţa locului, adică la Mons, care e Capitala Europeană a Culturii în anul ăsta, 2015. Gazdele i-au povestit cum că la începutul proiectului au existat şi la Mons o groază de pesimişti! "Haidi băăăă, n-are Monsu' nas de capitală". Pe urmă, după ce-au intrat în preselecţie, hopaaaaa, au început să se înmulţească optimiştii şi ăia care "Io dintotdeauna am zis că noi avem şanse" şi la final, după ce-au fost nominalizaţi, nu mai aveau loc în sediu de câţi entuziaşti au venit! Unu' mai necioplit şi mai violent ar fi în stare să le ardă preventiv o vâslă peste bot brăilenilor ălora cu gâtu' mare, să le scoată de-acum doi dinţi, să-i recunoaştem pe urmă la final, când om primi nominalizarea! Da' vă asigur că nimănui din echipa noastră nu i-ar trece prin cap astfel de gânduri necivilizate, aşa că vă invităm totuşi de acum să vă alăturaţi echipei, ACUM CÂND NE ESTE GREU ŞI AVEM NEVOIE DE AJUTOR! Că mai târziu, veniţi de pomană!"

Reprezentantul Asociatiei "Braila 2021" nu precizeaza faptul ca cei care au coordonat candidatura orasului belgian Mons la titlul de "Capitala Europeana a Culturii 2015" nu au facut o gafa de comunicare precum cea de la Braila, unde au fost prezentate ca propuneri de evenimente: "concursuri de injuraturi, parade de cocalari, concursuri de spart seminte sau concerte de manele la teatru". 

Proiectul promovat de Asociatiei nu poate fi criticat! E interzis, brailenilor "cu gatu' mare"! Toti trebuie sa credem in el, caci asa e in democratie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-