Published On: joi, Iun 25th, 2015

Astazi, ministrul Finantelor, 5 secretari de stat si un fost ministru, debarca la Braila

Share This
Tags

Astazi, incepand cu ora 13, in Aula Facultatii de Inginerie va avea loc lansarea oficiala a Patronatului Oamenilor de Afaceri – filiala Braila. Presedintele filialei este afaceristul Vasile Priceputu.

In cadrul evenimentului se vor parafa documentele de aderare a Patronatului  Oamenilor de Afaceri Braila la Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, dar si protocolul de colaborare intre Patronatul  Oamenilor de Afaceri Braila si Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania (PTIR). 

Printre participantii la eveniment se numara Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, precum si Florin Jianu, presedintele PTIR si fost ministru pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism in Guvernul Ponta.

Printre invitatii care vor lua si cuvantul la lansare se numara Eugen Teodorovici – ministrul Finantelor Publice, Ioana Cazacu – secretar de stat in Ministerul  Muncii, Iulian Chiriac – secretar de stat in Ministerul Sanatatii, Daniel Botanoiu – secretar de stat in Ministerul Agriculturii, Bogdan Tohaneanu – secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne si Alin Antochi – secretar de Stat in Ministerul Justitiei.

Comentarii

comentariu

About the Author