Published On: mar, Iun 30th, 2015

6 braileni au ajuns la inchisoare pentru ca furau bani electronic din conturile unor straini / In total, 26 de ani dupa gratii

Share This
Tags

Luni, 29 iunie, politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale i-au identificat si incarcerat in Penitenciar pe 6 braileni, cu varste cuprinse intre 26 si 36 de ani, intrucat, in aceeasi zi, Tribunalul Galati a emis pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, pentru savarsirea infractiunilor de constituire in grup infractional organizat si frauda informatica.

Tinerii, in anul 2011, ar fi accesat si transferat neautorizat date din sisteme informatice ale unor persoane din strainatate, sustragand sume cuprinse intre 500 si 2.000 de dolari.

Pentru aceste infractiuni, P. Adrian, de 31 de ani, a fost condamnat la 6 ani inchisoare, C.Geani, de 32 de ani, si B.Marcel, de 32 de ani, condamnati sa execute cate 5 ani de inchisoare, G.Marius, de 32 de ani, condamnat la 4 ani de inchisoare, si G.Ciprian, de 26 de ani, si B.Marius, de 36 de ani, au fost condamnati sa execute cate 3 ani de inchisoare.

Comentarii

comentariu

About the Author