Published On: joi, Iun 11th, 2015

50 de arme si 2 caini ogari, “prada” confiscata in urma perchezitiilor la traficantii de arme

Share This
Tags

armeAproape 50 de arme, peste 250 de cartuse, trofee de vanatoare si carne de vanat au fost descoperite de politisti, in urma perchezitiilor si controalelor efectuate miercuri, 10 iunie, in Bucuresti si in 17 judete, printre care si Braila, la persoane banuite de savarsirea de infractiuni la regimul armelor.

Amintim ca actiunea ampla a fost coordonata de Directia Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, fiind efectuate 37 de perchezitii domiciliare, in Bucuresti si in judetele Arges, Bacau, Braila, Brasov, Constanta, Dambovita, Galati, Ialomita, Olt si Teleorman, la persoane banuite de savarsirea infractiunilor de contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Conform unor surse judiciare, la Braila au avut loc 5 perchezitii.

In urma perchezitiilor, au fost descoperite: un pistol cu glont, o teava de arma letala de vanatoare, 17 arme neletale (pistoale cu proiectil de cauciuc, cu gaze iritant-lacrimogene si pusti cu aer comprimat), 245 de cartuse pentru arme neletale, 7 cartuse pentru arme letale,12 trofee de caprior, 25 de kg de carne de vanat (iepure si caprior) si 2 caini ogari, conform bilantului prezentat de Politia Romana.
Bunurile au fost confiscate, iar un barbat din localitatea Bobicesti, judetul Olt, a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat magistratilor, cu propunere de arestare preventiva.

Persoanele perchezitionate sunt banuite ca ar fi introdus ilegal in Romania arme si munitii letale si neletale, provenite din diferite tari ale Uniunii Euro

pene.

Comentarii

comentariu

About the Author

-