Published On: mar, Iun 16th, 2015

10 perchezitii DNA la Braila / Procurorii au descins la Casa de Pensii / Se verifica pensionarile pe caz de boala

Share This
Tags

boala infobrailaUPDATE: Patru medici au fost ridicati de mascati, printre care si Ana Boala (foto), cea care a condus ani buni Comisia de Evaluare Complexa a Persoanelor Adulte cu Handicap din subordinea Consiliului Judetean. Medicii incadrau in grad si tip de handicap persoane care nu aveau dreptul de a primi pensie de invaliditate. (DETALII IN EDITIA DE MAINE) 

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Galati efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2013- 2015. 

Astfel, in cursul zilei de astazi, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, au fost efectuate perchezitii domiciliare in 10 locatii situate in municipiul Braila, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice.

Conform informatiilor obtinute in exclusivitate de Ziarul Infobraila, institutia vizata este Casa Judeteana de Pensii. Procurorii au descins la

Comisia de Expertiza Medicala si Recuperare a Capacitatii de Munca, aflat in subordinea directorului CJP.

Surse judiciare au precizat pentru Infobraila ca sunt verificate pensionarile pe caz de boala aprobate in ultimii doi an, existand suspiciunea ca multe astfel de dosare au fost aprobate desi persoanele in cauza nu indeplineau conditiile cerute de lege. 

Vom reveni cu detalii!

 

Comentarii

comentariu

About the Author