Published On: mar, Mai 5th, 2015

VIDEO Un brailean, tata a doi copii, s-a aruncat de la etajul 10. Scene de cosmar

Share This
Tags

Petrica Cocianu, in varsta de 39 de ani, tata a doi copii minori, in varsta de 8 ani, respectiv 5 ani, s-a aruncat, ieri, in jurul orei 12:00, de la etajul 10 al unui bloc din cartierul Viziru, situat chiar pe Calea Calarasilor, izbindu-se de pamantul din fata imobilului. Barbatul, imbracat in pijamale, s-a sinucis sarind de pe geamul bucatariei, fiind singur in locuinta.

Din primele cercetari se pare ca sinucigasul nu a lasat un bilet de adio, iar, conform unor surse, acesta ar fi fost internat de mai multe ori la Spitalul de Psihiatrie.

La fata locului a sosit o ambulanta, insa echipajul medical nu a putut face nimic pentru barbat, acesta fiind mort. Pana la sosirea criminalistilor si a Medicinei Legale, langa trupul neinsufletit au stat sotia – asistenta medicala, dar si fratii celui care a ales sa-si incheie in acest mod socotelile cu viata.

Zeci de persoane, marea majoritate vecini ai familiei, s-au adunat in fata blocului, fiind socati de ceea ce s-a intamplat. Petrica, spun unii dintre vecini, ar fi fost "un baiat exemplar si cuminte", o femeie afirmand chiar ca l-a vazut cum intra in bloc, imbracat intr-un costum, cu doar 20-30 de minute inainte de a se arunca in gol.

"Era un baiat de nota 10. Se intelegea bine cu rudele. Chiar de 1 mai a fost la un gratar, la parintii lui acasa. Nu l-am vazut trist sau abatut, dar nu stiu eu ce e in familia lor", a mai adaugat un vecin.

De cealalta parte, alte persoane care il cunosteau pe Petrica Cocianu vorbesc despre presupuse probleme financiare ale barbatului, dar si de faptul ca acesta ar mai fi incercat sa isi ia viata.

"Stiu ca a avut o firma cu unii si aia l-au tepuit sau ceva de genul. Nu stiu mai multe detalii. O fi fost la vreun interviu si aia nu l-au angajat. Nici nu stiu ce sa zic. L-au vazut niste femeie cand intra in bloc, era imbracat bine. Ei stiu ce era la ei", ne-a povestit un barbat, moment in care sotia decedatului a intervenit.

"Stie el ce era in familia noastra?", a spus femeia, vizibil nervoasa.

Trupul neinsufletit a fost ridicat dupa aproape 2 ore de la sinucidere si transportat la Medicina Legala pentru efectuarea autopsiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-