Published On: lun, Mai 4th, 2015

VIDEO Un brailean s-a spanzurat de indicatorul de intrare dintr-o localitate. Rudele spun ca moartea e suspecta

Share This
Tags

Un barbat din Ianca, in varsta de 71 de ani, cioban la o stana din satul Batogu – comuna Ciresu, a fost gasit spanzurat, ieri dimineata, in jurul orei 05:30, chiar de indicatorul de intrare in localitate, desi toti cei care il cunosc spun ca nu avea niciun motiv pentru a recurge la acest gest.

Braileanul  se angajase de doua saptamani ca cioban la o stana din sat, vrand sa mai castige cativa banuti pe langa pensie. Proprietarul fermei vorbise si cu doua dintre fiicele acestuia in momentul angajarii si se intelesesera sa ii dea batranului 500 de lei pe luna, oferindu-i chiar si un avans de 150 de lei.

In seara zilei de 3 mai, proprietarul stanei le-a dus mancare angajatilor si a stat cu acestia la masa. Atat el cat si ceilalti ciobani spun ca batranul era intr-o stare foarte buna, nu parea abatut si nici nu avea vreo suparare. Mai tarziu, s-au dus cu totii la culcare, insa, cand s-au ivit zorile, batranul nu mai era in pat, fiind de negasit

Plecati in cautarea acestuia, unul dintre ciobani l-a gasit la aproape 2 km de stana, langa indicatorul de intrare in localitate. Oamenii i-au alertat imediat pe oamenii legii, care au demarat o ancheta.

Ceilalti copii ai batranului sustin insa ca nu cred in varianta sinuciderii si cer ca proprietarul stanei si muncitorii de acolo sa fie trasi la raspundere pentru ce s-a intamplat. Cele doua fete si baiatul sinucigasului, sositi la locul targediei, afirma ca nu stiau ca tatal lor lucreaza ca cioban si ca nu stiu cum a ajuns acolo, cerand ca acest caz sa fie tratat ca unul de moarte suspecta.

Dupa efectuarea necropsiei, anchetatorii vor stabili cu exactitate cum si-a pierdut viata braileanul si vor putea oferi si rudelor explicatia oficiala pentru ce s-a intamplat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-