Published On: joi, Mai 28th, 2015

VIDEO Indiferenta care poate ucide / “Simionescu sa ne conduca dintr-o groapa. Ar fi simbolic pentru Braila” / Primarul spune sa reducem viteza

Share This
Tags

gropi brailaMoartea pandeste pe strazile Brailei, in timp ce primarul Simionescu le transmite soferilor ca ar trebui sa reduca viteza atunci cand trec pe drumuri impanzite de gropi, de parca n-ar vedea ca acestea arata mai rau decat dupa un bombardament.  

Dincolo de cosmarul nesfarsit al soferilor, ramane indiferenta nesfarsita a autoritatilor locale, care daca n-ar putea sa ucida, poate si-ar gasi rezolvarea la alegerile de anul viitor.   

In noaptea de marti spre miercuri, la doar 200 de metri de Bulevardul Dorobantilor, la intersectia strazilor Mihai Bravu si Closca, un brailean a fost ranit usor dupa ce a trecut cu masina printr-un sant de aproape un metru, care nu era semnalizat.  Barbatul s-a ales cu rani usoare la cap si cu doua fracturi costale, airbag-urile salvandu-l  de la ceea ce putea fi o tragedie.

Autoturismul a fost serios avariat, rotile de pe partea dreapta s-au strambat, iar cauciucurile au fost taiate in momentul traversarii santului, fiind la un pas de a se rasturna

“La un moment dat a trecut o masina pe langa noi si numai la cateva secunde s-a auzit o bufnitura groaznica. Dupa cum puteti vedea in fotografii, o minunatie de groapa nesemnalizata a facut o victima nevinovata. Soferul a avut un noroc extraordinar de mare si a scapat doar cu doua fracturi ale coastelor si cu o leziune craniana care parea minora. Masina este insa praf”, a precizat un martor al accidentului, care a si postat o serie de fotografii pe o retea de socializare.

Locuitorii din zona spun ca de mai bine de doua saptamani santul a stat neacoperit si nesemnalizat, de multe ori vazand cum mai multi soferi au fost la un pas de a intra in santul sapat de Compania de Utilitati Publice “Dunarea”.

simionescu-aurel“E de vreo 2-3 saptamani asa. Conducerea Primariei e de vina. Sunt prea multe gropi, nu doar asta. Un vecin era sa intre chiar in groapa asta. Daca era de o saptamana, mai ziceam, dar e de 3 saptamani.  Nu e semnalizat, au legat un bat, dar l-au luat copiii”, ne-a declarat un brailean care locuieste pe strada Mihai Bravu.

Dupa ce fotografiile au facut inconjurul retelelor de socializare, ieri, CUP Dunarea, cel mai probabil la ordinul primarului Simionescu – vinovatul pentru aceasta situatie in ochii internautilor, a acoperit santul cu pamant si piatra.

“Asta e nesimtire, insa cel mai grav e ca, uite, pot sa moara oameni, sa ramana ologi pe viata. Te nenorocesti pentru ca astia sunt incapabili si ii doare undeva de noi. Nu vedeti, avem strazi mai proaste decat la Ianca sau Faurei. Simionescu sa ne conduca dintr-o groapa, ar fi simbolic”, a precizat Sandu H., un locuitor de pe strada Closca.

Brailenii de pe strada Mihai Bravu mai povestesc ca muncitorii de la CUP Dunarea ar fi fost chiar iritati atunci cand o femeie le-a atras atentia ca pleaca si lasa nesemnalizat santul, raspunzandu-I ca “cine nu vede, sa stea acasa”.

“Eram aici, era si vecina mea cu nepotul, cand i-a zis o doamna care venea de la piata unui muncitor ca nu ajunge un bat infipt in groapa aia si el i-a zis ca “cine nu vede, sa stea acasa”. A plecat si femeia aia, ce era sa faca. Si parca a doua zi, erau copii pe strada, au luat batul si a ramas asa”, a mai adaugat Sandu H. .

Mihai Chirita, directorul Companiei de Utilitati Publice “Dunarea” nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere cu privire la aceasta situatie.

Comentarii

comentariu

About the Author