Published On: mie, Mai 20th, 2015

VIDEO Clipe de teroare pentru locatarii unui bloc din Viziru / INCENDIU izbucnit de la un aspirator

Share This
Tags

Zeci de locatari ai blocului 21 din cartierul Viziru, in apropierea statiei de tramvai Albina, au iesit panicati din apartamente, ieri dimineata, dupa ce flacarile au cuprins un apartament situat la etajul IV. Fumul dens a cuprins casa scarii in doar cateva minute de la izbucnirea incendiului, oamenii strigand disperati dupa ajutor.

In jurul orei 10.30, vanzatoarea unui magazin aflat vis-a-vis de imobil a sunat la 112, dupa ce a vazut flacarile si fumul care ieseau de pe balconul apartamentului.

Un echipaj al ISU “Dunarea” Braila a ajuns la fata locului si a reusit sa stinga incendiul care a distrus in totalitate bucataria apartamentului, in timp ce celelalte camere au fost afectate serios de fum si de apa. 

Imediat dupa ce focul a pus stapanire pe apartament, proprietara, o tanara de 30 de ani, a reusit sa se salveze din flacari, acordandu-i-se asistenta medicala intr-o ambulanta. Din pacate, cainele femeii a fost gasit mort de catre pompieri, cel mai probabil din cauza intoxicatiei cu fum.

“Am intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, o ambulanta SMURD si o autospeciala de descarcerare”, a declarat unul dintre pompieri.

Din primele informatii, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit produs la o priza in care se afla un aspirator. Cercetarile pompierilor vor stabili cu exactitate de la ce a izbucnit focul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-