Published On: lun, Mai 11th, 2015

Troica rosie vrea Spitalul Judetean

Share This
Tags

spitalul-judetean-brailaAsa-zisii lideri ai PSD, senatorul Ion Rotaru, primarul Aurel Simionescu si presedintele CJ Braila Viorel Mortu, sunt decisi sa dea o lovitura de imagine pentru a-si scapa pielea prin care tasnesc procentele electorale. Basca, si sa-si finanteze campaniile electorale care bat la usa! Cei trei spera ca PSD sa nu se desparta de ei la finalul anului si sa-i mai treaca o data strada, chiar si pe rosu.

Cei trei au gasit o metoda, zic ei, foarte buna de a iesi in public cu o realizare care muta reflectoarele pozitive ale brailenilor satui de “realizarile” lor: sa produca o schimbare la Spitalul Judetean. Din doua motive: imagine, sinecura si bani.

Sa le luam pe rand. Imagine. Daca troica il schimba din functie pe managerul Mihai Iugulescu, cu largul concurs de imprejurari al unui sef mason si lider liberal deopotriva, brailenii vor crede ca ei sunt cei care vor transforma spitalul intr-unul modern si cu servicii civilizate.

Sinecura. Troica viseaza sa monteze in posturi cati mai multi apropiati, rude si donatori de fonduri, mai mult sau mai putin negre. Care altul sa fie motivul pentru care Mortu, acest cadavru politic din fruntea judetului, baga bete-n roate oricarei initiative de la Spitalul Judetean?

Bani. Ei bine, desi pentru multi nu pare, Spitalul Judetean este un butoi cu miere, cheltuielile acestuia ridicandu-se la peste 90 de miliarde de lei vechi in fiecare luna. Cei trei n-au dat in viata lor vreun ban la vreo campanie, ma refer la adevaratele costuri ale serviciilor primite, si spera ca nu o vor face nici acum. Prin urmare, ei si mustele care roiesc in jurul lor, spera sa poate dirija, printr-un manager adus de ei, resursele spitalului judetean. Si la cine credeti ca s-au gandit? La Rodica Sin!

Comentarii

comentariu

About the Author