Published On: mie, Mai 27th, 2015

Suie Mimi!

Share This
Tags

Dupa vestea pe care am primit-o, m-am uitat pe fereasta sa vad daca nu cumva steagurile Armatei Rosii flutura pe vreo cladire sau daca secera si ciocanul s-au cocotat din nou in varful ceasului din centrul orasului. Inainte de a va spune de ce am vazut din nou rosu in fata ochilor, as vrea sa va rog sa intelegeti ca acest text nu reprezinta o modalitate de o apara pe Simona Draghincescu. 

Pe scurt. Cu multi ani in urma, mai multe chioscuri din Piata Mare erau tranzactionate intre firme sau persoane fizice. Actele de vanzare-cumparare au fost incheiate la diferiti notari, seriosi si respectabili. 

Evident, fosta Directie a Pietelor de la vremea aceea le-a inchiriat terenul de sub ele. Asa a fost ani de zile, pana cand o gasca de politiceni de doi bani au descoperit ca Simona Draghincescu deranjeaza prea mult mocirla politicii brailene, ca face prea multi stropi care le pateaza cravatele de pioneri ascunse sub noile Armani sau Versace. 

Si atunci, acestia au pus un flaimucea al carui nume apare prin dosarele de proxenetism ale Brailei, Alexandru Danaila, tepar cu acte, ajuns viceprimar USL, sa ii faca Simonei Draghincescu o plangere, ceva, sa o opreasca.

Si a sustinut-o! Degeaba! Procurorii DNA nu au pus botul la imbarligaturile militienilor betivului sef din fruntea IPJ de atunci, penelistul Relu Vizitiu. Si atunci, posibil ca acestia sa fi cerut noi probe. Acestea au inceput sa apara, mai intai intr-o fituica de partid si de stat finantata "la negreala" si prin interpusi (dar despre asta alta data) si apoi prin mana unui domn inalt, poreclit “Simi” sau “Mimi” sau “Camy”, cine naiba mai stie. Cica primar al acestui oras incarcat de istorie si, in ultima vreme, de rahat!

Ce vor sa faca alesii locali, la indemnul lui flaimucea si sparc, cititi pe larg in articolul publicat in editia de astazi. Pe scurt, sa treaca o hotarare de Consiliu Local prin care bunuri proprietate particulara sa fie trecute in proprietate publica! Adica sa nationalizeze! Doar ca sa opreasca o femeie sa-i mai critice!

Stefan Catalin IORDACHE

Comentarii

comentariu

About the Author