Published On: vin, Mai 8th, 2015

Simionescu si Rotaru nu cred ca Bunea Stancu inca mai influenteaza consilierii judeteni PSD

Share This
Tags

Rotaru si SimionescuPrimarul Simionescu a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, intrebat cum comenteaza faptul ca procurorii DNA Galati au motivat necesitatea arestarii preventive a fostului sef al CJ, Gheorghe Bunea Stancu, in dosarul "Sportul", prin faptul ca acesta, in mod direct sau indirect, inca mai influenteaza consilieri judeteni PSD, ca nu crede acest lucru. Senatorul Ion Rotaru a precizat ca nu au existat pana in acest moment consilieri judeteni care sa aiba o pozitie contrara partidului.

"Noi discutam cu consilierii judeteni inainte de fiecare sedinta de CJ, referitor la ordinea de zi. Se stabilesc puncte de vedere sau luari de pozitii si nu au fost pana acum perturbari legate de o decizie luata la partid si consilierii sa faca altceva. Nu avem la momentul acesta consilierii care sa aiba o pozitie contrara partidului", a spus Rotaru.

Procurorii anticoruptie precizeaza ca instanta ar trebui sa dispuna arestarea preventiva in dosarul "Sportul" pentru ca Bunea Stancu are inca, "in mod direct sau indirect (prin cercul relational dezvoltat)", influenta asupra unor fosti functionari din Consiliu si a unor consilieri judeteni.

Tribunalul Galati a respins joi, 30 aprilie, cererea procurorilor DNA Galati de luare a masurii arestarii preventive in dosarul "Sportul", fata de Gheorghe Bunea Stancu, in prezent aflat in inchisoare dupa condamnarea in dosarul "Mita la PSD". Arestarea preventiva a fost ceruta in conditiile in care Stancu, desi aflat in puscarie, ar putea beneficia in anumite conditii de liberarea conditionata sau de permisii pentru perioade limitate in timp, existand astfel riscul sa influenteze martori din dosar.

Comentarii

comentariu

About the Author