Published On: mie, Mai 13th, 2015

Si se jura ca nu fura, dar… / Senatorul de Braila, Mihai Danut, intalnire cu vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu

Share This
Tags

danut si atanasiuVicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, cel care se afla in centrul unui scandal de proportii dupa stenogramele din PNL, isi continua treaba de principal fauritor al majoritatii PNL, scriu jurnalistii de la stiripesurse.ro.

Teodor Atanasiu are trasat ca obiectiv de la partid sa forteze majoritatea PNL in Senat. In ciuda faptului ca in stenograme Atanasiu se arata neincrezator ca PNL va obtine majoritatea, in Parlament acesta negociaza intens, mai arata sursa citata.

Atanasiu a fost suprins, astazi, pe holurile Senatului discutand cu senatorul si liderul PC Braila, Mihai Danut. Despre acesta zvonurile ca ar fi cu un picior in PNL circula deja de ceva vreme, iar Atanasiu pare sa forteze parafarea unei intelegeri pentru a-l inregimenta pe senatorul PC.

Senatorul Mihai Danut, liderul Organizatiei Judetene PC si vicepresedinte al partidului la nivel national, isi pregateste trecerea in tabara liberalilor. Conform informatiilor obtinute in exclusivitate de Ziarul Infobraila, senatorul a purtat mai multe discutii la nivel central pentru inscrierea in PNL, urmand ca aceasta mutare sa se concretizeze in perioada imediat urmatoare.

Contactat telefonic, Catalin Boboc – co-presedintele PNL Braila, a confirmat informatia, apreciind ca Mihai Danut ar reprezenta "o plusvaloare pentru partid" in contextul alegerilor locale de anul viitor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-