Published On: mar, Mai 26th, 2015

SEX IN PARCUL MONUMENT / Barbatul avea 60 de ani, iar femeia 30! / VEZI CE S-A INTAMPLAT

Share This
Tags

Un barbat si o femeie au intretinut relatii sexuale, ieri, ziua in amiaza mare, in Parcul Monument, fara sa le pese de persoanele care treceau pe langa ei, marea majoritate bunici insotiti de nepoti. Materialul video publicat de Ziarul Infobraila a facut inconjurul presei centrale, mii de oameni aratandu-se revoltati de scena de sex care a avut loc intr-unul dintre cele mai aglomerate locuri publice din oras. 

Desi initial, tanarul care a filmat scena cu un telefon mobil spunea ca ar fi vorba despre doi batrani care si-au dat frau liber sentimentelor, politistii au reusit sa-i identifice pe brailenii care au incurcat patul cu…parcul. Dupa ce mai multe persoane care se plimbau prin zona i-au vazut pe cei doi, i-au alertat pe politisti, acestia reusind sa dea de urma acestora.

"Conform prevederilor legale savarsirea de acte sau gesturi obscene in public se sanctioneaza, conform legii 61/1991, cu amenda de la 200 la 1000 de lei”, a declarat scms. Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Politiei. 

Barbatul, trecut de 60 de ani, a refuzat sa se legitimeze, fiind amendat cu 600 RON pentru savarsirea de acte sau gesturi obscene in public, iar femeia, care s-a dovedit a fi o tanara de 30 de ani, a primit o amenda de 300 RON.

Comentarii

comentariu

About the Author

-