Published On: vin, Mai 8th, 2015

PSD despre transferul lui Mihai Danut (PC) la PNL: E problema lui si nu ne deranjeaza foarte tare

Share This
Tags

Rotaru si SimionescuPrimarul Aurel Simionescu si senatorul PSD Ion Rotaru au comentat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, informatia prezentata in exclusivitate de Ziarul Infobraila, potrivit carora senatorul PC Mihai Danut negociaza la nivel central trecerea in barca liberalilor. Simionescu a spus ca senatorul conservator ar trebui sa aiba cu social-democratii "o discutie barbateasca" in care sa se transeze aceasta problema.

"Stiu discutia. Este o problema a domnului Mihai Danut, a PNL si a PC, evident. Nu am discutat cu domnia sa. Poate in finalul acesta de saptamana putem sa discutam. Trebuie facuta o discutie barbateasca, cu "da sau nu", nu o relatie intre ape, care nu e benefica pentru nimeni. Esenta acestei mutari e un vot care se da in Senat, nu la nivel local. Nu il conving sa ramana pentru ca nu am astfel de abilitati", a declarat Simionescu.

Senatorul Rotaru s-a aratat deranjat de faptul ca Mihai Danut nu a discutat cu aliatii sai, inainte de a incepe tratativele cu liberalii si a precizat ca indiferent daca Mihai trece sau nu in PNL, motiunea liberalilor impotriva Guvernului Ponta "nu are sanse sa treaca".

"Daca se va intampla (n.r. trecerea la PNL) si Mihai Danut nu are taria sa ne spuna, e problema lui. Nu se procedeaza asa, daca are intentia ar trebui sa spuna. E problema lui, nu ne deranjeaza foarte tare", a concluzionat Rotaru.

Senatorul Mihai Danut, liderul Organizatiei Judetene PC si vicepresedinte al partidului la nivel national, isi pregateste trecerea in tabara liberalilor. Conform informatiilor obtinute in exclusivitate de Ziarul Infobraila, senatorul a purtat mai multe discutii la nivel central pentru inscrierea in PNL, urmand ca aceasta mutare sa se concretizeze in perioada imediat urmatoare.

Contactat telefonic, Catalin Boboc – co-presedintele PNL Braila, a confirmat informatia, apreciind ca Mihai Danut ar reprezenta "o plusvaloare pentru partid" in contextul alegerilor locale de anul viitor.

"Da, e corecta informatia! Au existat niste discutii la nivel central, chiar si eu am avut cu domnul senator niste discutii pe aceasta tema, si nu numai. Exista intentia domnului Mihai Danut de a trece la PNL", ne-a declarat senatorul Boboc.

Comentarii

comentariu

About the Author