Published On: lun, Mai 4th, 2015

Ponta despre primarul Iasiului: Nu stiam ca esti arestat preventiv pentru spionarea iubitei

Share This
Tags

Victor_ponta_ovidiu_micsikRezolutia PSD privind retragerea functiei de partid pentru o persoana aflata in atentia justitiei se aplica in toate cazurile, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, intrebat despre primarul din Iasi, adaugand insa ca nu stia ca poate fi dispusa arestarea preventiva pentru "spionarea unei iubite".

"Cu siguranta, Rezolutia se aplica la absolut oricine. Se pune doar problema, in general, daca si pentru ce fapte arestam preventiv oamenii. Eu nu stiu despre ce e vorba in dosar, dar, dupa spionarea unei iubite, nu stiam ca pentru asta esti arestat preventiv. Ca sa nu spionezi o alta iubita sau de ce ?", a afirmat Ponta la B1 TV.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, va fi cercetat in libertate sub control judiciar, ca si seful Politiei Locale iesene si seful de serviciu din institutie, retinuti joi seara de procurorii DNA, a hotarat Tribunalul Bucuresti.

Procurorii DNA au dispus, vineri, punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a primarului Iasiului Gheorghe Nichita, pentru instigare la: folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in forma continuata (cinci acte materiale), abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, acces ilegal la un sistem informatic si operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-