Published On: lun, Mai 11th, 2015

Politistii au luat cu asalt discotecile si barurile / Amenzi in valoare de peste 6.000 de lei

Share This
Tags

Politia-rutieraIn perioada 8- 10 mai, politistii braileni au desfasurat activitati pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea climatului de ordine si siguranta publica, in municipiu si judet.

Politistii rutieri, de ordine publica si de investigatii criminale, din cadrul politiei municipiului,  politiilor orasenesti si sectiilor de politie rurala, au actionat in zona discotecilor, barurilor si altor unitati de a limentatie publica cu profil similar, pentru verificarea modului in care isi desfasoara activitatea societatile comerciale si pe arterele de circulatie din municipiu si judet, pentru a reduce numarul accidentelor rutiere grave, produse ca urmare a nerespectarii regulilor de circulatie.

Echipele de politisti au efectuat controale la 16 societati comerciale cu profil discoteca si cafe-bar, au legitimat 158 persoane, si au controlat in trafic 91 de autovehicule.

De asemenea, pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, politistii au constatat 21 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 6.592 de lei, 3 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata), pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 17 conform O.U.G. 195/2002 (republicata), privind circulatia pe drumurile publice, si una pentru alte abateri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-