Published On: joi, Mai 28th, 2015

PNL: “Nu e normal ca CF Braila sa fie finantata din bani publici si sa fie in coada clasamentului”

Share This
Tags

RADULESCUPNL, prin vocea consilierului judetean Adrian Radulescu, a declarat ca liberalii sunt de acord ca echipa locala de fotbal sa fie finantata de catre Consiliul Judetean, insa doar in conditiile in care vor fi respectate anumite criterii de performanta.

Radulescu propune ca CF Braila sa primeasca o treime din bugetul pe care l-a primit in anii trecuti, iar diferenta sa fie acordata, sub forma de prime, in functie de performanta. 

“Stim cu totii ca aceasta echipa a fost finantata multi ani de la bugetul Consiliului Local Municipal si al Consiliului Judetean cu sume care se ridica la sute de mii de euro. Punctul de vedere al consilierilor PNL este ca suntem de acord cu finantarea  echipei de fotbal, dar cu conditia ca aceasta sa fie dublata de performanta. Deci noi am propune ca in acest an, echipa sa primeasca o treime din bugetul care i s-a alocat anul trecut, urmand ca diferenta sa se dea in functie de performanta echipei, sa se stabileasca prime pentru rezultatele bune”, a spus Radulescu.

Consilierul judetean a mai adaugat faptul ca nu e normal ca bani publici sa fie cheltuiti pentru o echipa care este de ani de zile la coada clasamentului si care nu aduce satisfactie brailenilor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-