Published On: mie, Mai 27th, 2015

Nechita (PNL): Mortu vrea sa transmita Festivalul “Grgoriu” cu Neptun TV ca sa nu faca ceea ce a facut Stancu

Share This
Tags

Nechita si Mortu 2Fostul presedinte interimar al CJ, liberalul Ovidiu Nechita, considera ca actualul sef al judetului, social-democratul Viorel Mortu, a decis ca o televiziune regionala sa transmita in direct Concursul International de Muzica Usoara “George Grigoriu”, fata de anii trecuti cand de acest lucru se ocupa Televiziunea romana, pentru ca sa nu faca ce a facut Gheorghe Bunea Stancu.

“Domnul Mortu face contrariul la ceea ce a facut domnul Stancu, insa nu are mereu dreptate. Bunea Stancu a facut si lucruri bune, dar si foarte multe lucruri rele. Nu inseamna ca daca unul a facut intr-un fel, tu sa faci invers ca sa demonstrezi ceva”, a spus Nechita.

Daca in anii trecuti, Festivalul "Grigoriu" a fost transmis in direct la postul public de televiziune, anul acesta situatia este cu totul alta, seful Consiliului Judetean, social-democratul Viorel Mortu, intampinand dificultati in negocierea cu TVR. Mai precis, Televiziunea romana a conditionat transmiterea live a concursului de plata datoriilor din anii trecuti, cand Consiliul Judetean "a uitat" sa mai plateasca serviciile prestate la editiile anterioare.

Viorel Mortu ne-a declarat ca nu a putut remedia "repede" aceasta situatie si ca a decis inlocuirea TVR cu NEPTUN TV, o televiziune regionala, aflata intr-un scandal public urias, dupa ce procurorii DNA au descins de mai multe ori la sediul acesteia.

"S-au ignorat platile din anii trecuti. Sunt din urma niste elemente care tulbura colaborarea si pe care eu nu le pot corija repede. Am gasit o televiziune de nivel national, de regional, ma rog. Am gasit Neptun TV. Da, aia cu DNA, dar nu asta conteaza, ca stiu ca dumneavoastra sunteti mai contondent. Eu vreau sa fie o editie normala, un spor de frumusete pentru Braila", a mentionat Mortu.

Procurorii anticoruptie au aratat ca NEPTUN TV este controlata de Radu Mazare, fostul primar al Constantei, prin intermediul administratorului Sorin Strutinsky, si ca angajaţii Soti Cable Neptun au o relaţie de subordonare faţă de fostul edil. Mai mult decat atat, conform presei centrale, Radu Mazare si fratele acestuia, senatorul PSD Alexandru Mazare, au solicitat mai multor afaceristi sa faca sponsorizari catre NEPTUN TV. 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-