Published On: mar, Mai 19th, 2015

Mortu ii da pe mana Politiei pe cei care iau braileni la “ia-ma nene!” / Urmeaza razii ale Politiei

Share This
Tags

Viorel MortuPresedintele Consiliului Judetean, social-democratul Viorel Mortu, le-a pus gand rau celor care iau braileni la “ia-ma nene” cu masinile personale, cauzand astfel probleme transportatorilor care efectueaza curse in judet.

Mortu le-a solicitat patronilor firmelor de transport sa intocmeasca liste cu numere de inmatriculare a autoturismelor in cauza, atragandu-le atentia ca aceste liste trebuiesc intocmite cu responsabilitate pentru ca vor ajunge la Politie.

“Pana miercuri (n.r. astazi) primim la secretariatul Consiliului Judetean aceste liste. Fiecare transportator care are un numar de masina ce practica pirateria pe traseele dumneavoastra, va rog sa ni le dati. Doar sa stiu de la cine vine lista respectiva, ca nu cumva sa fie vreo ticalosie, adica nu as vrea sa ne coboram la ticalosii acum, ca se mai intampla si de-astea. Eu va rog sa fiti corecti si sa dati numerele de inmatriculare ale acelor masini care practica pirateria pe transport judetean”, le-a spus seful CJ operatorilor de transport din judet.

Zilele urmatoare urmeaza o razie a Politiei pentru a identifica persoanele care fac piraterie in transport, a mai anuntat Viorel Mortu. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-