Published On: lun, Mai 18th, 2015

Mihai Danut sterge pe jos cu Marian Dragomir: Ce a realizat el la viata lui?

Share This
Tags

collageDupa ce Ziarul Infobraila a publicat in exclusivitate informatia conform careia senatorul Mihai Danut, presedintele Organizatiei Judetene a PC, isi negociaza trecerea in PNL, deputatul PSD Marian Dragomir a lansat o serie de acuzatii voalate la adresa conservatorului.

“Nu pot fi parteneri la bine si la greu ci cauta refugii, negociaza cu toata lumea pentru a-si asigura propriul viitor politic. Migratia politica in functie de interesul personal reflecta un comportament duplicitar, o personalitate instabila, un individ ce poate fi usor de influentat sau manipulat”, a spus deputatul PSD.

In replica, Mihai Danut, care a recunoscut ca nu exclude varianta plecarii din PC, a precizat ca deputatul este portavocea liderilor PSD care “il pun pe el in fata”, intrebandu-se “cine este” Marian Dragomir.

“Pai am ajuns sa imi dea lectii Marian Dragomir despre ce inseamna etica intr-un partid? Eu nu am nicio treaba cu Marian Dragomir. Daca ei nu au curajul sa o spuna, il pun pe el in fata. Eu nu am nicio treaba cu el. Cine este el? Ce a realizat la viata lui?”, a declarat senatorul PC.

Mihai Danut a mai adaugat faptul ca principala sa nemultumire este legata de modul in care PSD trateaza PC, la nivel local, acuzandu-i pe social-democrati ca exista o alianta intre cele doua partide “doar la nivel declarativ”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-